Olemme koonneet tähän yleisimmin kysytyt kysymykset

› Mitä minun pitää tehdä, kun haluan vaihtaa sähkösopimukseni määräaikaiseen sopimukseen?

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voit vaihtaa määräaikaiseen yhden tai kahden vuoden sopimukseen ihan milloin vain. Määräaikainen sopimus on sitova sopimuksen päättymishetkeen asti, jonka jälkeen voit tehdä uuden sopimuksen. Uuden sopimuksen voit parhaiten tehdä Energiatilillä tai osoitteessa: www.energiatili.fi/paivita-sahkosopimus. Voit käyttää myös yhteydenottolomaketta tai soittaa asiakaspalveluumme.

› Määräaikainen sopimukseni on loppumassa. Mitä minun pitäisi tehdä?

Lähetämme sinulle jatkotarjouksen ennen määräajan päättymistä. Tarjouskirjeessä neuvotaan, miten voit hyväksyä sen. Jos et halua uusia määräaikaista sopimustasi, sopimuksesi jatkuu automaattisesti Varmavirta kvartaali -sopimuksella. Kannattaa myös tutustua muihin sopimusvaihtoehtoihimme!

› Missä voin seurata sähkön spot-hintoja?

Lataa Pohjoista voimaa -mobiilisovellus, josta löytyy Spot-hintavahti. Sovellus on erityisen hyödyllinen spot-sopimuksen tehneille, koska hintatietojen avulla sähkönkäyttöä voi vähentää kalliin sähkön aikana ja hyödyntää halvimmat tunnit.

› En muista mikä sähkösopimus minulla on. Mistä sen voi tarkistaa?

Voit tarkistaa oman sopimuksesi tiedot Energiatililtä. Tieto löytyy myös sopimusvahvistuksesta. Sopimusasioissa voit olla aina myös yhteydessä asiakaspalveluumme.

› Voinko tehdä muuttoilmoituksen toisen henkilön puolesta?

Sähkösopimusta, kuten mitään muutakaan sopimusta, ei voi tehdä toisen henkilön puolesta ilman sitovaa valtuutusta. Jokaisella oikeustoimikelpoisella henkilöllä on oikeus valita sopimuskumppaninsa ja päättää sopimuksen tekemisestä. Sopimusoikeus koskee myös sähkösopimuksia.
Etkö löytänyt etsimääsi?